Village People Savings Indonesian


 Village People Savings


În acest articol, vom discuta despre economiile oamenilor antici, în special în sate. Auzind cuvântul „Oameni din sat”, cu siguranță vom crede că oamenii din sat au nevoie. Și dacă cineva crede că sătenii nu înțeleg investițiile, atunci nu le place să economisească, este o mare greșeală. De fapt, sătenii au implementat mult timp un sistem de investiții care se potrivește condițiilor lor. Deși majoritatea locuitorilor din sat lucrează ca fermieri, plantatori, muncitori agricoli, există încă multe tablete de economii. Următoarele sunt economiile sau investițiile sătenilor:


1. Teren

Poate că casa din sat pare obișnuită și, chiar dacă locuiesc în sat, oamenii din sat sunt renumiți pentru averea lor extraordinară. De fapt, vechii săteni aveau terenuri foarte mari. Deși nu toți sătenii au propriul lor teren liber, majoritatea cu siguranță. Iar pământul este încă sub formă de câmpuri de orez.



2. Animale

Oamenii din sat au de obicei multe animale, cum ar fi: vaci, bivoli, capre, pui, rațe, menthok etc. Și nu vă faceți nicio greșeală, oamenii din sat au multe animale. Și ceea ce se păstrează adesea sunt vacile din cauza prețului ridicat de vânzare, unul dintre motivele pentru care creșterea vacilor se datorează faptului că rezultatele deșeurilor agricole (paie, frunze de porumb, coji de porumb etc.) pot fi folosite ca hrană pentru animale. Toate produsele agricole din sat pot fi utilizate la maximum, precum hrana animalelor.



3. Plantele din curte

Deoarece terenul din sat este relativ mare, oamenii își plantează curțile cu o mulțime de plante care pot fi folosite. Cum ar fi bananeri, manioc, mango și tot felul de legume (vinete, ardei iute, spanac etc.). Dacă în oraș când vrem să gătim, trebuie să cumpărăm mai întâi legume, dacă în sat putem obține legume fără să cumpărăm, adică ridicându-le în curte. Una dintre plantele al căror fruct crește adesea indiferent de anotimp, și anume banana, pare a fi prima donna. Cu toate acestea, în sate, oamenii plantează de obicei bananeri pentru a nu fi consumați personal, dar pentru vânzare și nu fac nici o greșeală, prețul bananelor poate fi de până la sute de mii.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »